Podela bazena

Vrste bazena

 

Podela bazena može biti izvršena na više načina. Osnovna podel bazena je na private i javne, odnosno na bazene koji se koriste u lične i komercijalne svrhe. Bazeni mogu biti otvoreni i zatvoreni.

 

Montažni bazeni su bazeni koji su unapred proizvedeni u kompletima i koji se u relativno kratkom vremenskom periodu mogu sastaviti (za nekoliko sati). Bazeni su uglavnom izrađeni od čelične konstrukcije i unutrašnje obloge iz PVC folije (lajnera), koja je već oformljena u oblik vreće koja se polaže u bazen. Većina montažnih bazena je slobodnostojeća i mogu biti delimično ili potpuno ukopani.

 

Poliesterski bazeni se uglavnom ukopavaju u zemlju. Zbog svojih izuzetno lepih oblika i dizajna, jednostavnosti ugradnje i održavanja, kao i dugog veka trajanja, ova vrsta bazena je izuzetno popularna. Sa prihvatljivom cenom i brzom gradnjom, spadaju među najprodavanijim bazenima u Evropi.

 

Postoje još mnoge vrste bazena, kao što su hemijski i biološki bazen, zatim skimerski tip bazena i prelivni bazen, bazeni obloženi lajnerom i staklenim mozaikom i mnogi drugi. Opširnije o svakoj vrsti bazena, možete pročitati u podeli koja sledi.

 

 

Imati bazen više ne predstavlja luksuz, već svakodnevnu potrebu tokom vrelih letnjih dana. Sa porastom potražje za bazenima, današnji bazeni dolaze u svim veličinama i po različitim cenama, svaki se prilagođava ukusu, stilu, veličini i budžetu svojih kupaca.

 

Tražite bazene za dvorište? Na našem web shop-u možete pogledati kompletnu opremu za bazene, bazensku tehniku i veliki izbor montažnih bazena. Sve što je potrebno jeste da kliknete OVDE.

 

Naše prodavnice se nalaze na sledećim adresama:
• Zrenjanin, Branka Ćopića 1
• Beograd, Zrenjaninski put 98P
• Novi Sad, Partizanska 40

 

Kontakt telefon:
☎ 062 484 906
☎ 062 486 906
📩 prodavnica@aquaplan.rs