Onix mozaik pločice

Španski mozaik

 

Smešten u Ondi (Španija), ONIX je najveći proizvođač staklenog mozaika u Evropi. Neprestana estetska potraga, dodata njenom ogromnom tehnološkom potencijalu, pozicionirala je ovu prestižnu špansku firmu kao referencu u svetu dekoracije.

 

ONIX kompanija, osnovana 1999. godine, predstavlja svetskog lidera u proizvodnji mozaika. Za samo nekoliko godina, kompanija je komercijalno prisutna u više od 100 zemalja, realizujući bezbroj projekata širom sveta i učestvujući na glavnim međunarodnim sajmovima.

 

Svakodnevno težeći razvoju proizvodnih sistema i tehnologija koja prevazilaze estetska očekivanja arhitektonske industrije, španska kompanija ONIX, razvila je niz staklenih mozaik pločica koje intrigiraju maštu i najzahtevnijih profesionalaca.

 

Tradicionalna elegancija ONIX kolekcije je uvek dobrodošao dodatak bilo kojoj površini, zbog svoje avangardne digitalne teksture, koje podsećaju na talase mešajući se sa eksplozijom različitih boja i suptilnih nijansi.Ovi mozaici predstavljaju odraz stila za svaki bazen.

 

ONIX mozaik je idealan za mnoge različite prostore, kao što su bazeni, kuhinje i kupatila. Za sebe kažu da neprestano pokušavaju da razviju proizvodne sisteme i tehnologiju (digitalna štampa, teksture, prese, metali, reljefi, zlato i sl.), kako bi ispunili estetska očekivanja potražnje tržišta.

 

Na našem web shop-u možete pogledati kompletnu ponudu ONIX mozaika i izabrati pravo rešenje za Vas.