Bordure od staklenog mozaika

Ukrasna završnica za bazene 

 

Bordure od staklenog mozaika kao i ram na slici može da bude lep detalj i vrlo interesantna završnica. Najčešće se koristi kao završnica kod skimerskih bazena, ali i kao detalj u ostalim primenama na zidovima i podu.

Bordure od staklenog mozaika se izrađuju od identičnog mozaika od kojih je i podloga zidova u bazenu ili kupatilu . Izbor boja je iz palete Nice Art Elegance i Nice Art Exclusive.

Bavimo se izradom bordura od staklenog mozaika po meri i želji!

Širine bordure su definisane i razlikuje se od dezena do dezena.

Izbor dezena i boje je na Vama.

Ponudu bordura iz našeg asortimana, možete pogledati samo jednim  klikom OVDE.

 

 

Najveći izbor mozaik pločica za bordure u zemlji i regionu!

Mozaik pločice iz našeg asortimana su prve klase, bez tačkica na sebi kao većina mozaika na našem tržištu. Ostale mozaik pločice koje poseduju tačkice, mogu napraviti problem prilikom fugovanja istih. Fug masa koja se nanosi na površinu pločica ispunjava tačkice i ostavlja tragove na mozaik pločicama. Vrlo često se dešava da bazen u koji uložite dosta novca ipak ne ispadne onako kako ste želeli, zbog sitnih belih mrlja na Vašem mozaiku.

Kod nas možete pronaći veliki izbor jednobojnog „Elegance“ i „Exclusive“ staklenog mozaika za bazene.

Naša ponuda obuhvata zavidan izbor staklenog mozaika, dekoracija, mozaik slika, sfumatura i bordura od mozaika, koji su pogodni za praktično i moderno uređenje vašeg, kako internog tako i eksternog prostora.