Vrste sauna

Ako je vreme provedeno u sauni vaš omiljeni deo poseti banji, wellness i spa centru, možda je vreme da unesete to dobro i opuštajuće iskustvo u svoj dom. Kućna sauna vam omogućava da stvorite opuštajuće spa iskustvo.

 

Od ublažavanja bola u mišićima, do poboljšanja cirkulacije i disanja i uklanjanja stresa, kućna sauna je ulaganje u vaše dobro. A za ljubitelje saune to je krajnje uživanje.

 

Ukoliko imate prostor u kući koji biste želeli da pretvorite u saunu, predlažemo da nam se obratite i naši projektanti će naći idealno rešenje za Vas. Radimo po principu sauna ključ u ruke. Vaš zadatak je jedino da iz naše ponude odaberete sauna lamperiju i materijal za oblogu klupa po Vašem ukusu i sve ostalo prepustite nama.

 

Iza nas stoji iskustvo od preko 15 godina, mnogobrojne reference najelitnijih ugostiteljskih, sportskih i ostalih objekata u Srbiji. Direktni smo uvoznici i zastupnici najvećih svetskih brendova u svetu sauna. Nudimo Vam kvalitetnu saunu izrađenu od najkvalitetnihih sauna materijala i najpovoljnije cene u regionu.