Jednobojni mozaik

Jednobojne pločice za bazene 

 

Jednobojni mozaik ima široku primenu u građevinarstvu i veoma je popularan prilikom oblaganja betonskih bazena. Ni jedna druga obloga ne može istaći estetiku bazena kao staklene mozaik pločice. Kod oblaganja bazena preporučuje se isključivo stakleni mozaik na papiru. Mozaik na papiru je potrebno lepiti belim elastičnim lepkom i fugovati sa dvokomponentnim fug masama. Kompletnu ponudu lepkova i fug masa, možete pogledati na našem web shop-u, samo jednim klikom OVDE.

Kompanija Aquaplan nudi veliki izbor staklenih mozaik pločica. U našoj ponudi možete pronaći dve osnovne grupe jednobojnih staklenih mozaika za bazene, wellness i spa centre –  „Elegance“ i „Exclusive

 

Jednobojni mozaik prve klase po pristupačnim cenama! 

 

Jednobojni stakleni mozaici se sastoje od malih staklenih pločica ukombinovanih u mozaik koji će istaći vaše kupatilo, kuhinju ili bilo koji drugi poslovni ili životni prostor. Podovi i zidovi od mozaika (sfumature) mogu bilo koju prostoriju ispuniti osećajem ekskluzivnosti i luksuza.

U današnje vreme, mozaik pločice često se sreću u foajeima luksuznih hotela ili poslovnih prostora, na bazenima i u različitim tipovima javnih kupatila. Ovakva upotreba mozaika na luksuznim mestima i lokacijama samo podvlači njegovu ekskluzivnu notu i čini da u kupatilima, predsobljima i kuhinjama mozaici udahnu ton elegancije i glamura, kakav se sreće samo u veoma skupim hotelima i wellness centrima.

 

S obzirom da se svaka kockica (20×20 mm) može zasebno lepiti, stakleni mozaik je često inspiracija za razne rukotvorine i umetničke slike. Vrlo često naš mozaik se može pronaći na različitim slikama i izložbama koje umetnici prezentuju kao jedno posebno nadahnuće i umetnost.

Detaljnije o našoj ponudi jednobojnog mozaika možete videti na aquaplanshop.rs internet prodavnici.

Kompletnu ponudu jednobojnog mozaika, možete pogledati OVDE.

NAPOMENA: Stakleni mozaik se može blago razlikovati u nijansama u odnosu na sliku sa web shop-a.