Jednobojni mozaik

Jednobojne staklene pločice za bazene 

 

Pločice od staklenog mozaika imaju široku primenu u građevinarstvu i veoma su popularne prilikom oblaganja betonskih bazena. Ni jedna druga obloga ne može istaći Vaš bazen kao staklene mozaik pločice. Kod oblaganja bazena preporučuje se isključivo stakleni mozaik na papirnoj podlozi, koji je potrebno lepiti belim elastičnim lepkom i fugovati sa dvokomponentnim fug masama.

Kompanija Aquaplan Vam nudi veliki izbor staklenih mozaik pločica. U našoj ponudi možete pronaći dve osnovne ponude jednobojnih staklenih mozaika o kojima više možete saznati na našem web shopu:  „Elegance“ i „Exclusive“.

Jednobojni stakleni mozaici se sastoje od malih staklenih pločica ukombinovanih u mozaik koji će istaći vaše kupatilo, kuhinju ili bilo koji drugi poslovni ili životni prostor. Podovi i zidovi od mozaika mogu bilo koju prostoriju ispuniti osećajem ekskluzivnosti i luksuza.

U današnje vreme, mozaik pločice često se sreću u foajeima luksuznih hotela ili poslovnih prostora, na bazenima i u različitim tipovima javnih kupatila. Ovakva upotreba mozaika na luksuznim mestima i lokacijama samo podvlači njegovu ekskluzivnu notu i čini da u kupatilima, predsobljima i kuhinjama mozaici udahnu ton elegancije i glamura, kakav se sreće samo u veoma skupim hotelima i wellness centrima.

S obzirom da se svaka kockica (20×20 mm) može zasebno lepiti, stakleni mozaik je često inspiracija za razne rukotvorine i umetničke slike. Vrlo često naš mozaik se može pronaći na različitim slikama i izložbama koje umetnici prezentuju kao jedno posebno nadahnuće i umetnost.

Detaljnije o našoj ponudi jednobojnog mozaika možete videti u našim katalozima Nice Art Elegance i Nice Art Exclusive.

NAPOMENA: Stakleni mozaik se može blago razlikovati u nijansama od uzoraka u katalogu.