Bazeni

Bazeni porodični za dvorište

 

Letnje vrućine uskoro stižu, a koji je bolji način da se rashladite od plivanja i relaksacije u vlastitom bazenu. Betonski bazeni obloženi staklenim mozaik pločicama ili lajnerom su skupi i zahtevaju velilu angažovanost kod izgradnje. Sa druge strane, montažni bazeni su jednako zabavni uz puno lakšu ugradnju i nižu cenu. U našim maloprodajama u Beogradu, Novom Sadu i Zrenjaninu možete izabrati različite tipove bazena od renomiranih proizvođača koje zastupamo.

 

Montažni bazeni Aquaplan

 

Aquaplan montažni bazeni sa čeličnom oplatom predstavljaju jedne od najkvalitetnijih dvorišnih bazena na našem tržištu. Montažni bazeni su većinom sastavljeni iz čelične konstrukcije i unutrašnje obloge od PVC folije, debljine 0,3 ili 0,5mm, koja je već fabrički zavarena po obliku bazena i koja se polaže u bazen.

 

 

Nadzemni bazeni se pretežno sastoje od toplogalvanizirane rebraste oplate, profilnih šina, PVC obloge tj. lajnera, spoljašnjeg ili unutrašnjeg skimera i filtera sa merdevinama. Postavljaju se na idealnu horizontalnu podlogu, najbolje na betonsku armiranu ploču. Na taj način ne može doći do deformacije bazena i neće biti blata oko bazena prilikom korištenja.

 

Vodu nije potrebno menjati tokom cele sezone, ukoliko se pravilno kondicionira sa hemikalijama i koristi filtracioni uređaj namenski za tu količinu vode i broju kupača.

 

Bez obzira da li je bazen upušten ili iznad zemlje, potrebno ga je prilagoditi bezbednom korišćenju, što podrazumeva postavku filtracione opreme na sigurno mesto, van okruženja dece. Obično se kod manjih nadzemnih bazena oprema smešta u tehničkoj prostoriji.

 

Pre zime potrebno je bazen pripremiti tako što se u najčešći broj slučajeva bazen opere, prosuši i demontira, vrati u originalnu ambalažu i ostavi u prostor u kojem nema štetočina (miševa i pacova).

 

Filtracioni uređaj je potrebno otvoriti, filter isprati i prosušiti, iz pumpe ispustiti vodu i sve to upakovati na suvo mesto zaklonjeno od niskih temperatura.

Za više informacija o bazenima i bazenskoj opremi, posetite naš WEB SHOP.

 

Naše prodavnice se nalaze na sledećim adresama:

 

  • Zrenjanin, Branka Ćopića 1; 062/484-906
  • Beograd, Zrenjaninski put 98P; 062/486-906
  • Novi Sad, Partizanska 40; 062/482-906