Merdevine za bazene

Stepenice za bazen

 

Merdevine za bazene predstavljaju dodatak bez kojeg se ne može, ako imate bazen. Ovaj neophodni dodatak omogućava odraslima, a posebno deci da bezbedno ulaze i izlaze iz bazena.

Postoje dve grupe merdevina, odnosno stepenica za bazene:

  • Ugrađene merdevine za bazen, napravljene od betona ili drugih materijala.
  • Montažne merdevine za bazene. Postoji veliki izbor montažnih merdevina, u zavisnosti od oblika, materijala od kojeg su napravljene i vrste stepenica.

 

Kod nas možete pronaći veliki izbor merdevina različitih oblika od nerđajućeg čelika sa 3, 4 i 5 gazišta (stepenika). Ukoliko se merdevine koriste u bazenima sa termalnom vodom ili u bazenima koji koriste sistem slane vode, tj elektrolizu (dezinfekcija vode u bazenu pomoću hlorinatora – razlaže molekule soli i stvara hlor), potrebno je koristiti merdevine izrađene od prohroma – AISI 316.

 

Merdevine ili stepenice za bazen se postavljaju na rub bazena. U gornjem delu se nalazi rukohvat prilagođen za pridržavanje prilikom silaska u bazen. U delu gde se merdevine fiksiraju u pod, nalazi se plastični deo koji se upušta u beton i u njega se fiksiraju merdevine (mogu se vaditi tokom zime).

Sve vrste merdevina iz našeg asortimana su jednostavne za sklapanje. Izrađene su od vrhunskog materijala, garantuju bezbednost tako da i odrasli i deca mogu da uživaju u bazenu sa potpunim mirom. Neklizajuće stepenice osiguraće vaš siguran silazak i izlazak iz bazena.

Različite vrste merdevina, ekskluzivnog dizajna koje možete pronaći u našim prodavnicama u Zrenjaninu, Novom Sadu i Beogradu, odgovaraju svim standardnim bazenima.

Posetite našu internet prodavnicu, samo jednim klikom OVDE.

 

Naše prodavnice se nalaze na sledećim adresama:
• Zrenjanin, Branka Ćopića 1
• Beograd, Zrenjaninski put 98P
• Novi Sad, Partizanska 40

Kontakt telefon:
☎ 062 484 906
☎ 062 486 906
📩 prodavnica@aquaplan.rs