Staklene mozaik pločice za bazene

Pločice za bazene

Odabir mozaik pločica za bazen, nije nimalo jednostavan zadatak. Pored vizuelne privlačnosti, stakleni mozaik mora biti i izdržljiv. Estetski aspekt nije jedini razlog zašto su mozaici popularni, bazeni obloženi mozaikom su takođe vrlo funkcionalni i u većini slučajeva zahtevaju minimalno održavanje. Za više informacija o tome kako se pločice čiste u bazenima, kliknite OVDE.

Na našoj internet prodavnici aquaplanshop.rs, možete pogledati kompletnu ponudu Nice Art staklenog mozaika za bazene. Veliki izbor mešanih boja Elegance i Exclusive pločica za bazene.

Kako odabrati pločice za bazen? Za više informacija, pročitajte naš blog samo jednim klikom OVDE.

 

Stakleni mozaik za bazene NOMAD

Stakleni mozaik za bazene ADVENTURE

Stakleni mozaik za bazene THERMA

Stakleni mozaik za bazene ZANZIBAR

Stakleni mozaik za bazene POSEIDON

Stakleni mozaik za bazene OCEAN

Stakleni mozaik za bazene AKVAMARIN

Stakleni mozaik za bazene TIRKIZ

Kristalni mozaik

Poslednjih nekoliko godina sve više se u oblaganju bazena koristi „Kristalni mozaik“, koji je karakterističan po tome što je na njegovoj poleđini zalepljena folija koja je u boji mozaika. Kod takvih mozaika potrebno je obratiti pažnju da se prilikom lepljenja koristi isključivo dvokomponentni beli lepak, kao i da se pločice za bazen obavezno fuguje sa dvokomponentnim fug masama.

Kod termalnih voda, hidromasažnih bazena i parnih kupatila, mozaik se mora fugovati sa epoksidnom fug masom. Do čestog ispadanja pločica dolazi iz tog razloga što se zazor tj. prostor koji lepak nije zahvatio na poleđini pločica ispuni vodom i vremenom je odlepi. Takođe, treba voditi računa o stručnosti keramičarskog osoblja, korišćenju adekvatnog alata, temperaturi pod kojima se izvode radovi i izboru elastičnog dvokomponentnog lepka.

Stakleni mozaik za bazene kristal W793

Stakleni mozaik za bazene kristal W791

Stakleni mozaik za bazene Fluorescent B

Stakleni mozaik za bazene Fluorescent A

Stakleni mozaik za bazene kristal W7107

Stakleni mozaik za bazene kristal W7106

Stakleni mozaik za bazene kristal W7104

Stakleni mozaik za bazene kristal W891

Najveći izbor mozaik pločica za bazene u Srbiji!

Keramika je bila popularan izbor pločica za bazene u prethodnih nekoliko decenija. Međutim, mogućnosti dizajna i izbor boja vrlo su ograničeni kada su u pitanju keramičke pločice. Upravo iz tog razloga stakleni mozaik predstavlja savršenu alternativu keramičkim pločicama.

Stakleni mozaik je vrlo svestran i dolazi u širokom spektru sjajnih boja i tekstura. Tokom protekle decenije, staklene mozaične pločice stekle su popularnost kao preferirani materijal za oblaganje bazena. Sve više arhitekata, dizajnera, izvođača bazena se odlučuje za staklene mozaik pločice.

Zahvaljujući neograničenoj paleti boja i raznovrsnosti dizajna staklenog mozaika, bazeni se mogu transformisati u umetnička remek-dela. Sasvim sigurno je da ova vrsta obloganja bazena predstavlja revoluciju u čitavom konceptu dizajna bazena.

 

Stakleni mozaik za bazene THEOREMA

Stakleni mozaik za bazene TROPICA

Stakleni mozaik za bazene IMPULS

Stakleni mozaik za bazene ARUBA

Stakleni mozaik za bazene DARK TAHITI

Stakleni mozaik za bazene TAHITI BRILLIANT

Stakleni mozaik za bazene TAHITI ICE

Stakleni mozaik za bazene TAHITI

Mozaik pločice vrhunskog kvaliteta!

Pločice za bazene koje imamo u ponudi nemaju tačkice na sebi, za razliku od drugih sa tačkicama koje prilikom fugovanja mogu napraviti problem. Fug masa koja se nanosi na površinu pločica ispunjava tačkice i ostavlja tragove na staklenim pločicama.

Za sve nedoumice oko staklenog mozaika možete se obratiti našem dizajnerskom timu, kako bismo zajedno došli do idejnog rešenja za Vaš projekat. Vrlo često se dešava da bazen u koji uložite dosta novca ipak ne ispadne onako kako ste želeli, zbog sitnih belih mrlja na mozaiku.

Za više informacija o staklenim mozaik pločicama, pročitajte naš blog samo jednim klikom OVDE.

Stakleni mozaik za bazene P63

Stakleni mozaik za bazene P53

Stakleni mozaik za bazene P37

Stakleni mozaik za bazene P35

Stakleni mozaik za bazene P30

Stakleni mozaik za bazene P08

Stakleni mozaik za bazene P07

Stakleni mozaik za bazene P01