Bure saune za dvorište

Autor teksta: Dejan S. U današnjem blogu predstavićemo vam HansCraft spoljašnje saune u obliku bureta. Ako ste ikada probali saunnu, onda sigurno znate koliko ona može biti opuštajuća i terapeutska, uz mnoge benefite za fizičko i mentalno zdravlje. Zahvaljujući bure saunama, možete ponovo da doživite to iskustvo i u vlastitom dvorištu.

Opširnije

Najbolji materijal za sauna klupe

Autor teksta: Dejan S. Prilikom izrade saune, kao što je veoma bitno da vodite računa o odabiru lamperije kojom će sauna biti obložena, isto tako potrebno je voditi računa i o odabiru drveta za klupe. Sigurno se pitate da li se sauna može napraviti od domaćih materijala? Može, ali mi to ne praktikujemo, iz razloga što postoje materijali koju su …

Opširnije

Pokrivanje bazena

Autor teksta: Dejan S. Želite najbolje rešenje za pokrivanje bazena?  Investiranje u kvalitetni prekrivač, jedna je od bitnijih stvari o kojoj morate da vodite računa. Solarni prekrivači za bazen, predstavlja idealno rešenje za pokrivanje vašeg bazena. U Aquaplan specijalizovanim prodavnicama bazenske opreme, možete pronaći najkvalitetnije prekrivke za bazene. U ponudi imao Bubble, Geobubble i EnertgyGuard solarne prekrivače različitih dimenzija.

Opširnije

Najveći izbor reflektora za bazene

Autor teksta: Dejan S. Ko ne sanja da ima bazen u svom dvorištu? Ako planirate da investirate u bazen koji će krasiti vašu baštu i dvorište, onda bi trebalo da odvojite vreme i razmislite o osvetljenju. Uz adekvatno osvetljenje, možete još više da iskoristite potencijal svog novog vodenog raja. Kvalitetni reflektori za bazene ne samo da pružaju osvetljenje za sigurno …

Opširnije

HUUM peći za saune

Autor teksta: Dejan S. Kao što već znate, sauna je mala prostorija dizajnirana kao mesto za suvo ili vlažno zagrevanje tela. U unutrašnjosti saune koje se tradicionalno izrađuju od finske omorike i finskog aspena, nalazi se električna peć ili peć na drva. Naša današnja tema su HUUM električne peći za saune modernog dizajna i moćnih performansi.

Opširnije

Najbolji bazeni za dvorište

Autor teksta: Dejan S. Razmišljate da kupite bazen? Pitate se koji su najbolji bazeni za dvorište? U ovom blogu možete pročitati sve o Azuro montažnim bazenima sa čeličnom oplatom, koji nisu samo previđeni za nadzemnu montažu, već mogu biti delimično ili u potpunosti ukopani.

Opširnije