Poliesterski bazeni

Bazeni od poliestera

Poliesterski bazeni imaju status najprodavanijih bazena u Evropi. Glavna karakteristika ovih bazena je jednostavna ugradnja, dug vek trajanja i pristupačna cena. Bazeni od poliestera su izuzetno lepih oblika i različitih prilagodljivih dimenzija.

Poliesterski bazeni mogu biti iz jednog komada vrste „monoblock„, ili sastavljivi „modularni„. Sastavljivi „modularni“ bazeni, iz dva ili više delova, spajaju se na gradilištu bazena.

Poliesterski bazeni se prodaju u KIT kompletima sa peščanim filterom i svim potrebnim dodacima za povezivanje bazena.

Vek trajanja poliesterskih bazena je minimum 20 godina.

Postavljanje poliesterskog bazena

Velika prednost kod postavljanja većine poliesterskih bazena je u tome što su to montažni bazeni koji se montiraju bez upotrebe betona. Potrebno je iskopati rupu koja odgovara dimenzijama bazena, zatim pripremiti tehničku prostoriju za smeštaj opreme u kojoj će se nalaziti uređaj za pročišćavanje s ostalom potrebnom opremom za bazen. Posle sledi montaža koju je moguće obaviti za tri do četiri dana.

Proizvode se poznatom metodom livenja stakloplastike u slojevima. Odlikuju se izvanredno glatkom i sjajnom unutrašnjom površinom. Bazeni se proizvode u jednom komadu, bez oštrih ivica, sa integrisanim stepenicama i ekskluzivnog su izgleda. Spolja su toplotno izolovani poliuretanskom penom sa hidro zaštitom, cime je debljina zida bazena povecana na 60 mm.

Kompletnu ponudu montažnih bazena, bazenske opreme i tehnike, možete pogledati na našem web shop-u samo jednim klikom OVDE.