Poklopac za bazensku tehničku prostoriju

Prohromske šahte

 

Prilikom izbora bazena koji bi odgovarao Vašim potrebama morate voditi računa o mnogim stvarima. Od izbora lokacije u dvorištu,ili prostorije u kojoj će se naći bazen pa sve do izbora adekvatnog mozaika i svega što će uticati na Vaš enterijer ili eksterijer. Kompanija Aquaplan je jedna od kompanija koje vode računa o svim tehničkim i vizuelnim detaljima, i upravo zbog toga smo tražili, i pronašli rešenje za tehničke sobe i za njihovo “utapanje” u ambijent.


Klizni poklopac


Podizno-klizni poklopac predviđen za ispunu keramikom, kamenom ili deckingom, bez vidljivih mehanizama za otvaranje. Proizvodi se u različitim standardnim dimenzijama, a prema zahtevima kupaca i drugih dimenzija. Klizni poklopac je izuzetno pogodan za tehničke sobe jer se savršeno uklapa uz ambijent. Klizni poklopac omogućava otvaranje šahta bez vađenja poklopca i njegovog odlaganja sa strane, poklopac ostaje pričvršćen na okviru u stabilnom, otvorenom položaju sa ciljem lakšeg otvaranja teških ili velikih poklopaca. Proizvodi se u različitim standardnim dimenzijama, a prema zahtevima kupaca i u drugim dimenzijama. Materijal izrade je nerđajući čelik (inox), kvalitet AISI 304. Poklopac se strandardno isporučuje s limenom podnicom i ručkom sa točkovima za otvaranje i zatvaranje. Klizni poklopac se odvaja od okvira čime se upotrebni prostor za rad povećava do maximuma. Okvir poklopca ima žljeb za prihvat vode, koja prolazi kroz fugu s cevčicom za odvod vode na dnu.


Vizuelni benefit korišćenja kliznih poklopaca

Ukoliko ste već bili spremni da odvojite značajniju sumu novca za izgradnju bazena, onda bi definitivno trebali to isto da uradite za naše sliding poklopce koji će vam upotpuniti priču i uneti vizuelni balans, finalnu tačku na celokupnu investiciju. Kao što možete videte iz datih slika, stavljen je akcenat na vizuelno jedinstvo. Poklopce možete ispuniti kojim god materijalom želite, da li je to decking, ili dekorativni kamen, i na taj način kamuflirati poklopac.

Aquaplan je kompanija koja misli na sve aspekte poslovanja, tako da nam vizuelne finese nisu strane. Aquaplan Vam nudi jedinstveno i funkcionalno rešenje za Vaše tehničke sobe i ostale prostorije u kojima bi ovi klizni poklopci savršeno bili uklopljeni.

Aquaplan prodaja opreme za bazene i saune Zrenjanin – adresa prodavnice Branka Ćopića 1. Radno vreme od 8-16h.
Aquaplan prodaja opreme za bazene i saune Novi Sad – adresa prodavnice Partizanska 40. Radno vreme od 10-16h.
Aquaplan prodaja opreme za bazene i saune Beograd – adresa prodavnice Zrenjaninski put 98P. Radno vreme od 10-16h.

Aquaplan ponuda poklopaca za bazenske šahte.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *