Vedra za saune

Drveno vedro sa plastičnim uloškom za saune

 

Najpoznatija namena vedra za saune je bacanje vode na peć za proizvodnju vruće pare. Finci imaju naziv koji opisuje upravo taj postupak „löyly“. U Finskim saunama vazduh je poprilično suv, i upravo zbog toga bi trebali koristiti vedra za saune jer bacanjem vode na vruće kamenje za saune stvaramo paru. To će proizvesti iznenadan osećaj i dodati vlažnost vazduha.

Aquaplan Vam nudi sauna vedro od 12l. Plastični uložak unutar ovog vedra za saune produžava vek trajanja vedra i olakšava njegovo održavanje. Dimenzije standardnog vedra su: 25cm, prečnik 31,5cm
Plastični uložak unutar vedra produžava vek trajanja proizvoda i olakšava njegovo održavanje. Drvena vedra imaju plastične ili inox uloške kako bi se sprečilo isticanje vode usled pucanja drveta nakon duže upotrebe. Temperatura u sauni je viša bliže plafonu i hladnija u blizini poda. Nemojte držati vedro na gornjoj klupi dok je peć uključena. Možete je držati na podu.
Uz pomoć kutlače se zagrabi voda iz sauna vedra i preliva po vrelom sauna vulkanskom kamenju.


Takđe izdvajamo iz ponude svetleće vedro za saune Harvia od 7l. Harvia svetleće vedro je moderan način da se obezbedi voda i svetlost u sauni. Vedro se može postaviti na klupu ili može biti montirano unutar sauna klupe. Led osvetljenje u podnožju ravnomerno osvetljava vedro i okolinu. Ovo vedro za saune je izrađeno od optičke plastike za optimalnu disperziju svetlosti. Plastična posuda se može lako odvojiti od osnove za potrebe čišćenja i održavanja. Zbog toga što je zaseban deo, električne komponente svetlosnog izvora su zaštićene od vode. Transformator se nalazi u razvodnoj kutiji, koja se mora postaviti na zid saune na maksimalnoj razdaljini 300mm od poda.


Aquaplan Vam takođe nudi I aluminijumska vedra kao što je aluminijumsko sauna vedro sa drškom od 5l
Sauna vedro izrađeno od eloksiranog aluminijuma otpornog na kiseline sa drškom od termički tretiranog bambusa. Ukoliko želite da obogatite vaš dom kućnom saunom izrađenom po meri, možete posetiti neku od naših prodavnica ili nas možete kontaktirati.
U našem asortimanu imamo svu potrebnu opremu za saune, prodaju peći za saune i svih pratećih rekvizita za vašu saunu.


Ukoliko želite da obogatite vaš dom kućnom saunom izrađenom po meri, možete posetiti neku od naših prodavnica ili nas možete kontaktirati. U našem asortimanu imamo svu potrebnu opremu za saune, prodaju peći za saune i svih pratećih rekvizita za vašu saunu.

Ponudu rekvizita za saune možete pogledati u našim maloprodajama u Zrenjaninu, Novom Sadu i Beogradu.
Prodaja vedra za saune Novi Sad – prodavnica se nalazi na adresi Partizanska 40. Radno vreme 10-16h.
Prodaja vedra za saune Beograd – prodavnica se nalazi na adresi Zrenjaninski put 98P. Radno vreme 10-16h.
Prodaja vedra za saune Zrenjanin – prodavnica se nalazi na adresi Branka Ćopića 1. Radno vreme 8-16h.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *