Prodavnice bazenske opreme u Novom Sadu i Beogradu

Da li ste čuli za Aquaplan specijalizovane prodavnice bazenske opreme u Novom Sadu i Beogradu?

Autor teksta: Aleksandar B.

Ovim člankom najlakše je definisati i pojasniti razlike između specijalizovanih prodavnica bazena i bazenske opreme u odnosu na velike Hyper markete i robne kuće, koje prodaju između ostalih kućnih potrepština i dečije bazene i hemikalije za njihovo održavanje.

Na globalnom tržištu mogu se pronaći različiti proizvođači opreme za bazene kao i veliki broj hemijskih proizvoda za kondicioniranje vode u bazenima. Koliko je efikasna kupovina u ogromnim lancima robnih kuća, može da posvedoči veliki broj kupaca koji se vraća u specijalizovane radnje i traži dodatno objašnjenje za svaki proizvod.

Sve za bazene na jednom mestu

Oprema za bazene i bazenska tehnika

Zašto je bolje kupovati bazensku opremu u specijalizovanim prodavnicama?

 

Sigurni smo da želite da tokom cele sezone voda u vašem bazenu bude visoko kvalitetna i čista kako biste mogli da se relaksirate i uživate u plivanju, a ne da gubite vaše slobodno vreme u održavanju i svakodnevnom čišćenju bazena. Ključ je u kvalitetnim sredstvima za održavanje vode u bazenu, a najbitnije je gde ih kupujete i koliko su one zaista učinkovite.

  • Koristite hemikalije za bazene koje koriste profesionalci!

Ukoliko želite da je Vaš bazen u kontinuitetu bude čist i stabilne pH vrednosti, koristite hemikalije koje se prodaju u prodavnicama bazenske tehnike, jer samo na tim mestima se hemikalije koriste svakodnevno i uvek su sveže unete od strane proizvođača. U takvoj ambalaži sigurno se nalazi sredstvo koje koriste i profesionalni serviseri.

  • Pitajte prodavca koje proizvode najčešće kupci hvale.

U zavisnosti od grada do grada, voda se takođe različito tretira, pa sigurno nije učinak podjednako isti od različitih proizvođača hemikalija. Neke hemikalije u nekim delovima zemlje ne treba koristiti, a neke su obavezne zbog nus pojava koja se pojavljuje hemijskim tretmanom.

  • Prilikom odabira hemikalija, kupcima je takođe bitna vrsta i sigurnost ambalaže.

Oštećena ambalaža nije baš najsigurnija za korisnika koji održava bazen, a takođe potrebno je i obratiti pažnju da prilikom rukovanja sa hemikalijama može doći do oštećenja na koži, kosi i očima. Potpuno neadekvatna hemijska sredstva čine mutnu vodu u Vašem bazenu i često pravi penastu strukturu kao i masne fleke na ivicama bazena. Kvalitetna i brendirana sredstva za kondicioniranje vode u bazenu, učiniće bazen hemijski čistim i lakim za održavanje.

  • Profesionalna podrška osoblja u prodavnicama je ključan faktor u odluci gde ćete se obratiti za problem ili potražiti “zlatni” savet od nekoga ko ima višegodišnje iskustvo.

Kada kupujete hemijska sredstva koja su izborom daleko veća nego u robnim kućama, dobićete i uputstvo za upotrebu i savet o redosledu korišćenja hemikalija. Takav odnos prema kupcima nismo primetili u nijednom trgovačkom lancu pa samim tim je ogromna prednost na strani specijalizovanih prodavnica bazenske opreme. U ogromnim trgovačkim lancima prodavci gotovo ništa ne znaju o održavanju bazena ili je znanje samo površno bazirano na ličnom interesovanju. Takav odnos nećete doživeti u prodavnicama bazenske opreme. Već kod prvog dolaska u prodavnicu u kojoj možete kupiti sve za bazene možete značajno uštedeti vreme i novac kada se pojavi pitanje ”šta nije u redu sa mojom vodom u bazenu“?

Oprema za bazene

U našim prodavnicama možete pronaći kompletnu opremu za sve tipove bazena, kao i hemikalije za održavanje vode u bazenu.

Maloprodajni objekti u kojima se prodaje bazenska tehnika i hemikalije su mesto na kojim se može kupiti specijalizovana oprema i oprema koja se ne može pronaći po velikim trgovačkim lancima. Primera radi, ukoliko želite da imate sistem slane vode u bazenu, potrebno je ugraditi elektrohlorinator, a ne samo da sipate so u bazen i napraviti održivu vodu. Takve uređaje za sistem slane vode možete kupiti isključivo u specijalizovanim prodavnicama kao što je Aquaplan.

Takođe, u našim specijalizovanim prodavnicama bazenske tehnike, uvek ćete dobiti pravu informaciju da li je moguće uraditi neki vid modifikacije na vašem bazenu, učestvovati u odabiru pravog sredstva za održavanje vode u bazenu i potpuno usmeriti vaše interesovanje sa osobama koji su obučeni za takav vid poslova.

U Aquaplan prodavnicama možete izabrati ogroman izbor sredstava za čišćenje i održavanja bazena, i dobiti besplatnu i nesebičnu obuku kako se može najbrže i najkvalitetnije očistiti i usisati Vaš bazen. Za one koji žele robota koji sam čisti bazen, kod nas možete pronaći veliki izbor automatskih usisivača za sve tipove bazena.

Od naših prodavaca, dobićete uvek tačnu i iskrenu informaciju oko svih nepoznanica koje vas muče, a niste mogli da pronađete na internetu. Živa reč je uvek bitna i ključna oko pravih odluka i najbolje kupovine!

Na sledećoj infografici pogledjte prikaz razvoja naše firme i poslovnosti:

Nama su klijenti uvek na prvom mestu sa kojima ostvarujemo dugoročno i pouzdano partnerstvo. Naše cene su prihvatljive na tržištu i uspeh se meri zadovoljstvom naših klijenata, kojih je svake godine sve više.

Naše prodavnice se nalaze na sledećim adresama:

  • Zrenjanin, Branka Ćopića 1
  • Beograd, Zrenjaninski put 98P
  • Novi Sad, Partizanska 40

 

Kontakt telefon:
☎ 062 484 906
☎ 062 486 906
📩 prodavnica@aquaplan.rs

 

 

Napomena:

Preduzeće Aquaplan doo polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje na svom portalu kao i svim tekstovima i sopstvenim video tutorijalima. Neovlašćeno korišćenje bilo kojeg dela sajta aquaplanshop-a bez dopuštenja vlasnika autorskih prava smatra se kršenjem autorskih prava Aquaplan-a i podložno je sudskoj tužbi. Svako neovlašćeno kopiranje, montiranje, prikazivanje i javno izvođenje bez saglasnosti autora najstrože je zabranjeno i kažnjivo po zakonu.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *