HUUM peći za saune

Autor teksta: Dejan S.

Kao što već znate, sauna je mala prostorija dizajnirana kao mesto za suvo ili vlažno zagrevanje tela. U unutrašnjosti saune koje se tradicionalno izrađuju od finske omorike i finskog aspena, nalazi se električna peć ili peć na drva. Naša današnja tema su HUUM električne peći za saune modernog dizajna i moćnih performansi.

Peć za saunu Hive Mini

HIVE Mini električna peć predstavlja savršeno rešenje za malo manje saune.

HUUM električne sauna peći

Pored modernog i veličanstvenog dizajna, glavna karakteristika HUUM peći za saune je ta što u njih može da stane velika količina vulkanskog kamenja. U odnosu na mnoge druge proizvođače, ovaj nordijski dizajn peći otkriva pravu lepotu sauna kamenja. U daljem tekstu, predstavićemo vam nekoliko najpopularnijih modela HUUM električnih sauna peći.

Peći za saune DROP

Električna sauna peć DROP nastala je iz ambicije da se modernizuje proizvodnja tradicionalnih peći za saune. Cilj je bio da se napravi električna peć jednostavna za ugradnju, efikasna i vizuelno zapanjujuća. Kao rezultat nastala je peć za saunu modernog dizajna, pametne tehnologije i moćnih performansi.

Prvi dizajn DROP peći za saune, HUUM je započeo 2011. godine. Osnivač Siim Nellis udružio se sa studentima dizajna proizvoda sa Estonske akademije umetnosti, kako bi kreirao moderno i kreativno rešenje. Među svim nacrtima, istakao se predlog Mihkela Masoa, inspirisana najčistijim elementom prirode – kapljicom vode. Nakon nekoliko manjih korekcija, DROP sauna peć je bila spremna za proizvodnju 2012. godine.

Elegantan i zaobljen dizajn dodaje dašak elegancije svakom enterijeru saune. Jednostavan oblik peći obezbeđuje efikasnu i ravnomernu distribuciju toplote. Peć se brzo zagreva i zadržava toplotu duži vremenski period. Ovaj zidni model peći je napravljena od nerđajućeg čelika i dostupna je u različitim bojama, kako bi odgovarala raličitim željama dizajna eneterijera.

HUUM peć sa kamenjem

HUUM električna sauna peć bez komande na sebi sa vulkanskim kamenjem.

Peći za saune Hive Mini

Hive Mini električna peć za saunu predstavlja idealno rešenje za manje saune. Sa svojim okruglim i veličanstvenim dizajnom, obezbeđujući dugotrajnu toplotu i blagu paru za korisnike saune. Peć je napravljena od izdržljivog nerđajućeg čelika. Njegova kompaktna veličina ne ugrožava performanse, što ga čini odličnom opcijom za one koji žele peć za saunu manje dimenzije.

Peći za saune Cliff

Cliff električna peć za saunu ima zadivljujuću površinu od kamena. Međutim ono što ovu peć za saunu izdvaja nije samo njen upečatljiv izgled već i efikasan i ekološki osvešćen dizajn. Peć ima male sigurnosne udaljenosti i tanak oblik, što ga čini pogodnim za saune manje zapremine. Unutrašnji vazdušni tunel ubrzava zagrevanje za 25% i produžava vek grejnih elemenata. Sa velikom količinom kamenja, peć Cliff obezbeđuje blagu i dugotrajnu paru,pružajući opuštajuće iskustvo saune.

HUUM Hive Mini sauna peć

Hive Mini električna sauna peć je predviđena za manje saune.

Kompletnu ponudu HUUM peći za saune, možete pogledati na našem web shop-u, samo jednim klikom OVDE.

Naše prodavnice se nalaze na sledećim adresama:
• Zrenjanin, Branka Ćopića 1
• Beograd, Zrenjaninski put 98P
• Novi Sad, Partizanska 40

Kontakt telefon:
☎ 062 484 906
☎ 062 486 906
📩 prodavnica@aquaplan.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *