Dezinfekcija vazduha

Sterilizator vazduha

Dezinfekcija vazduha u zatvorenim prostorijama je veoma bitna, naročito tokom sezone virusa. AIR160 sterilizator vazduha je baziran na dobro poznatim postojećim dezinfekcionim metodama, koje se koriste za prečišćavanje vazduha u bolničkim operacionim salama. Ovaj uređaj kombinuje tri uspešne metode za prečišćivanje vazduha:

  • filtraciju,
  • jonizaciju vazduha i
  • UV-C dezinfekciju.

Uređaj je prilagođen za prostorije do 100m3.

Sterilizacija vazduha više ne spada u suvišan luksuz, već se smatra neophodnim elementom svakog doma.

Sve veći broj mikroorganizama se nalazi u vazduhu, uključujući viruse, bakterije i plesni koje čine naš vazduh nezdravim. AIR160 sterilizator vazduha poboljšava kvalitet života, smanjenjem bakterija i virusa u vazduhu za 50% u delimično otvorenim prostorijama i 99% u potpuno zatvorenim prostorijama.

Ovakvi uređaji koriste se širom sveta u medicinske svrhe, zdravstvu i veterinarstvu.

Zbog današnje epidemiološke situacije vaše radno okruženje je ugroženo samim tim što usled velike cirkulacije ljudi na jednom mestu dolazi do širenja virusa i bakterija. Dezinfekciona sredstva mogu ukloniti patogene mikroorganizme sa radnih površina, računara i ostalih površina ali oni ostaju prisutni u vazduhu koji cirkuliše.

AIR 160 sterilizator može da dezinfikuje prostor do 100m3  .To je i više nego dovoljno za jednu veću kancelariju ili dva otvorena prostora. Ukoliko koristite ovakav sterilizator, radnici će biti slobodniji u izvršenju zadataka i generalno mnogo zdraviji. Koristite AIR 160 sterilizator vazduha kako bi zadržali vaše okruženje i osoblje zdravim.

Mi smo takođe instalirali uređaje za sterilizaciju u kancelariji sa najvećim brojem zaposlenih i u konferencijskoj sali za sastanke.

Specifikacija AIR 160 sterilizator vazduha:

 

  • Pogodan za prostorije do 100m3
  • Podesiva do 50m3 vazduha po satu
  • Smanjen nivo buke
  • Zamena UV-C lampi jednom godišnje
  • Otklanja dim, polen i mirise u vazduhu

Kako sterilisati male predmete?

UVC LED Sterilizator 59S je posebno dizajnirana kutija za dezinfekciju i čišćenje vaših ličnih stvari (naočara, četkica za zube, bebi stvari, telefona, slušalica za telefon, ključeva, pribora za ličnu higijenu, frizerskog alata i sl.). Ugrađene UVC LED sterilizacione lampice za grejanje i sušenje toplim svetlom, omogućavaju antibakterijsko sušenje na 60 ℃ , što omogućava brzo i efikasno ubijanje bakterija i mikroorganizama. Sterilizator 59S ima ugrađenih 10 UVC LED lampica. UV sterilizacija je sterilizacija ultraljubičastim zracima koji brzo i efikasno deluju. Onemogućava aktivnost i funkciju bakterijama, klicama, mikroorganizmima, uništavajući njhov DNK i RNK. UV svetlo ubija 99,9% bakterija, uključujući i viruse.

Sterilizaciona kutija jednostavna je za upotrebu, radi brzo i efikasno. Na poklopcu sterilizatora, nalazi se dugme za paljenje. Pritiskom tog gumeta, pale se UV lampice koje se nalaze sa unutrašnje strane poklopca. Potrebno je 3 minuta da se završi sterilizacija Vaših stvar, a efektivnost sterilizacije je 99,9%. Automatski se isključuje kada podignete poklopac.

Još jedna bitna stvar koju je potrebno da naglasimo kada je sterilizator 59S u pitanju, jeste da je on napravljen bez ozona i žive, kao i da je bez hemijskog zagađenja. Siguran je proizvod i skroz je ekološki.

Sterilizatore vazduuha možete pronaći u našim prodavnicama u Zrenjaninu, Novom Sadu i Beogradu, ili možete poručiti preko našeg web shop-a OVDE.