Bazeni i oprema za bazene

Sve za bazene

 

Autor teksta: Bzdusok Aleksandar

Letnje vrućine uskoro stižu, a da li postoji bolji način da se rashladite tokom vrelih letnjih dana od plivanja i relaksacije u sopsvenom bazenu. Imati vlastitu „oazu mira“ u dvorištu, više nije privilegija bogatih, već svakodnevna potreba svih ljudi, kako bi se odmorili i rashladili tokom letnjih meseci.

Grafički prikaz opreme za bazene

Dvorište sa bazenom može biti odlično mesto za održavanje društvenih i porodičnih zabava. Tako, može biti samo tiho mesto na kome ćete se odmoriti od svakodnevnih problema. Pored toga što bazeni podižu vrednost nekretnina, vlasnici bazena odlično znaju da imati bazen znači povezivanje svih članova porodice. Bazen je mesto u kome se svi opuštaju, a najbližima se posvećuje više vremena i pažnje.

Takođe, nakon povratka sa godišnjeg odmora i letovanja, uvek ćete imati mesto na kojem ćete moći da predahnete takođe i u periodu između napornog posla i svakodnevnog stresa.

Bazeni i bazenska tehnika

U Aquaplan prodavnicama u Zrenjaninu, Novom Sadu i Beogradu, možete pronaći sve za bazene od renomiranih svetskih proizvođača bazenske opreme.

Što se tiče vrste bazena, postoje različiti tipovi bazena, od betonskih bazena obloženih staklenim mozaikom ili pvc folijom – lajnerom, koji su po pravilu skupi i zahtevaju veliku angažovanost prilikom izgradnje, do montažnih bazena koji su jednako zabavni, uz puno lakšu ugradnju i nižu cenu.

U daljem tekstu, fokusiraćemo se na montažne bazene za dvorište sa čeličnom oplatom, koje možete kupiti u našim maloprodajama u Zrenjaninu, Novom Sadu i Beogradu. U Aquaplan specijalizovanim prodavnica bazenske opreme, možete pronaći različite tipove bazena od renomiranih proizvođača koje zastupamo. Montažni bazeni iz našeg asortimana predstavljaju jedne od najkvalitetnijih bazena za dvorište, koji se mogu pronaći na našem tržištu.

Pogledajte kompletnu ponudu nadzemnim montažnih bazena sa opremom

Bazeni za dvorište

Montažni bazeni za dvorište sa čeličnom oplatom od renomiranih svetskih proizvođača bazena i opreme za bazene.

Za normalno održavanje i funkcionisanje bazena, neophodna je i odgovarajuća oprema za bazen. Opremu za bazen čine: filter sa šestopoložajnim mešnim ventilom, pumpa za cirkulaciju vode u bazenu, skimer za usis vode, mlaznice za povrat vode, halogena ili led rasveta, merdevine, pvc cevi i fiting za instalaciju bazena i tehničke prostorije.

U montažnim bazenima možete ugraditi i najnoviju tehnologiju koja uključuje pumpe promenljive brzine i promenljivog protoka za smanjenje potrošnje energije, kao i energetski efikasne grejače za zagrevanje vašeg bazena i produženje sezone kupanja.

Automatsko doziranje hemikalija, zaštitni i solarni pokrivači bazena takođe podižu nivo komfora i olakšavaju održavanje a samim tim i korišćenje bazena.

Bavimo se već dve decenije nabavkom i distribucijom vrhunske bazenske opreme od brojnih renomiranih proizvođača koje zastupamo. U našim prodavnicama možete pronaći najkvalitetnije proizvode koji su neophodni za normalan rad i funkcionisanje vašeg bazena. Pored standardne opreme za bazene koju možete pronaći na našem tržištu, kompanija Aquaplan poslednjih nekoliko godina sve više se fokusira na inovativnu tehniku za održavanje vode u bazenu. Težimo da ispratimo svaki trend u svetu bazena i da uslišimo sve želje naših kupaca i da im olakšamo korišćenje bazena.

Za više informacija o opremi za bazene, posetite naš edukativni sajt aquaplan.co.rs!

Kompletnu ponudu bazenske tehnike sa cenama, možete pronaći samo jednim klikom ovde.

Bazenska tehnika i oprema za bazene

U našim maloprodjnim objektima možete pronaći sve za bazene na jednom mestu.

Naše prodavnice se nalaze na sledećim adresama:

• Zrenjanin, Branka Ćopića 1; 062/484-906
• Beograd, Zrenjaninski put 98P; 062/486-906
• Novi Sad, Partizanska 40; 062/482-906

Kontakt telefon:
☎ 062 484 906
☎ 062 486 906
📩 prodavnica@aquaplan.rs

Napomena:

Preduzeće Aquaplan doo polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje na svom portalu kao i svim tekstovima i sopstvenim video tutorijalima.

Neovlašćeno korišćenje bilo kojeg dela sajta aquaplanshop-a bez dopuštenja vlasnika autorskih prava smatra se kršenjem autorskih prava Aquaplan-a i podložno je sudskoj tužbi. Svako neovlašćeno kopiranje, montiranje, prikazivanje i javno izvođenje bez saglasnosti autora najstrože je zabranjeno i kažnjivo po zakonu.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *