Ortlieb

Ortliebova priča

 

Natopljen neprestanom kišom koja pada danima, Hartmut Ortlieb stoji na brdovitom pejzažu južne Engleske 1981. godine, iščekujući još jednu noć u mokroj vreći za spavanje i natopljenoj odeći dok kamion prolazi pored njega, takođe izložen stalnoj kiši, ali sa suvim teretom.

Ovo je bilo rađanje ideje koja je postala stvarnost ubrzo i svetski poznata u roku od nekoliko godina : 100% vodootporne vreće napravljene od specijalnog materijala sa logoom ORTLIEB.

Do danas biciklisti i gradski nomadi uživaju u torbama nemačkog proizvođača iz Heilsbronna, koje nisu samo apsolutno vodootporne, već su i robusne, super praktične i elegantne.

ORTLIEB proizvode karakterišu sistemi za vodonepropusno zatvaranje kao što su roll zatvarači, vodootporni patentni zatvarači, čičak ili zaptivač sa kliznim brtvama. Mnogobrojne dizajnerske karakteristike zaštićene su patentima i stalno postavljaju nove standarde na tržištu bicikala i sportova na otvorenom. Kvalitetni proizvodi sa svojim posebnim dizajnerskim karakteristikama razvijeni su novim idejama multidisciplinarnog tima koji se orijentiše ka zahtevima tržišta, a samim tim i sve većim zahtevima korisnika.

Inovacije se nastavljaju i u proseku su mesečno nagrađivane vrhunskim ocenama od strane nezavisnih stručnjaka, trgovačke štampe ili dizajnerskih agencija.

U našem asortimanu naći ćete, pored klasičnih bisaga za bicikle i torbe za dostavu, ekspedicije, planinarenje kao i vreće za vodu i transport vode.

 

 

Bisage za bicikl

Ranac za dostavu

Ranac za planinarenje

Torba za ekspediciju

Suva vreća za odlaganje stvari

Vreća za transport vode

Vreća za vodu