Hayward – najveći proizvođač bazenske opreme u svetu

 

Hayward je više od opreme. Naš cilj je da iskustvo Vašeg bazena bude potpuno. Zbog toga je naša oprema projektovana da traje i da se brine o čistoći Vašeg bazena. Više od 80 godina pomažemo vlasnicima bazena da uživaju u svim čarima vode, praveći vrhunsku i tehnološki naprednu bazensku opremu koja omogućava bezbrižni boravak u istoj. Naš cilj je da na kraju dana Vaša jedina briga bude uključivanje I isključivanje opreme. Naši proizvodi uključuju kompletnu liniju tehnološki naprednih pumpi, filtera, grejača, toplotnih pumpi, automatskih čistača bazena, osvetljenja – ove visokokvalitetne komponente dizajnirane su da rade zajedno kako bi Vaš bazen bio u najboljem redu.

Hayward Pool Products, divizija kompanije Hayward Industries Inc., najveći je proizvođač opreme za stambene bazene u svetu. Sedište je u Elizabeth, New Jersey; Hayward dizajnira, proizvodi i prodaje Totally Hayward® System, kompletnu liniju opreme za stambene bazene uključujući pumpe, filtere, grejanje, sredstva za čišćenje, sanitarne sisteme, automatizaciju, osvetljenje, bezbednost i energetska rešenja.

Hayward Commercial Aquatics, divizija kompanije Hayward Industries Inc., nudi profesionalne stručnjake iz bazena koji su tehnološki napredni i komercijalni proizvodi kako bi njihovi pogoni i preduzeća nesmetano poslovali. Hayward Commercial Aquatics nudi direktan pristup namenskom timu komercijalnih predstavnika u njihovom sedištu Rockville, MD. Profesionalci i operateri u bazenu mogu računati na stalnu podršku ljudi koji znaju kako kvalitetni proizvodi, brza usluga i spremnost utiču na nesmetano poslovanje preduzeća.