Fibalon

Filtraciona ispuna od polimerskih vlakana

 

Mi smo izumitelji i proizvođači inovativnog i patentiranog filtera od polimernih vlakana FIBALON®, pogodnog za bazene i još mnogo toga. Fascinantna rešenja za mnoge probleme se mogu naći u prirodi. Ova rešenja iz prirode su osnova naše ideje o kristalno čistoj vodi.

Da bismo postigli odlične performanse filtracije, fokusirali smo se na prirodu. Kao paradigmu pronašli smo mahovinu, koja garantuje svojim malim i finim strukturama – takozvanim mikroskopskim razmnožavanjem – čistu vodu u šumi. U saradnji sa Institutom za životnu sredinu iz Neumarkt-a / OPf. (Bavarska) i drugim univerzitetima i koledžima reprodukovali smo ove fine strukture i kopirali ogromnu filtracijsku sposobnost mahovine.

FIBALON® filter polimernih vlakana sinonim je za inovaciju i napredak, a nagrađen je od UmveltCluster Baiern e.V. kao vodeći projekat u 2015. godini. FIBALON® pokazuje preduzetničku hrabrost i vizionarsko, kolaborativno razmišljanje. Svaki od naših proizvoda predstavlja inovaciju, odgovornost i viziju.

Da bi se inovacije plasirale na tržište, potrebna je hrabrost, uverenje i pouzdanje. Poverenje u vlastite veštine, kompaniju, ideju proizvoda kao i tim.

Bez inovacija, budućnost se ne može oblikovati.