CCEI

Elektro oprema za bazene

 

Od 1973. CCEI dizajnira i proizvodi električnu opremu za privatne i javne bazene. Tokom godina stekli smo veliko iskustvo u industriji bazena i naučili da prevaziđemo njegova ograničenja.
Od proizvodnje električnih panela za bazene, proširili smo delatnost u različitim oblastima električnih uređaja za bazene, kao što su uredjaji za tretman vode i osvetljenje bazena. Tehnički tim CCEI-ja stekao je znanje i razvio veštine iz oblasti elektronike, optike i elektrohemije. Ova ekspertiza omogućava nam pružanje proizvoda potrebnih našim kupcima i to kroz stalno usavršavanje instalacija bazena. To usavršavanje je odgovor na potrebe naših kupaca kao i na potrebe stalnih poboljšanja instalacija bazena, sigurnosti i potrošnje električne energije.

Od dizajna do proizvodnje, CCEI kontroliše svaki korak procesa industrijalizacije svojih proizvoda: industrijski dizajn, implementaciju elektronskih kola, programiranje i testiranje. CCEI ima fabriku modernih proizvodnih pogona koja se nalazi u Francuskoj, Maroku i Rumuniji. Godišnje proizvode nekoliko desetina hiljada uređaja strogo kontrolisanih i potpuno u skladu sa evropskim standardima.