Automatski čistači bazena

Roboti za čišćenje bazena

 

Čišćenje bazena pomoću ručnog vakumskog usisivača je možda zabavno prvih nekoliko puta, sve dok ne probate sa automatskim čistačem – robotom. Na našem tržištu se mogu pronaći automatski usisivači različitih jačina i performansi, dok neki čiste samo dno bazena, neki roboti se penju po zidovima i čiste čak sve do linije vode. Automatski čistači bazena – BLOG!

U našim prodavnicama u Zrenjaninu, Novom Sadu i Beogradu, možete pronaći različite modele automatskih čistača od renomiranih proizvođača bazenske opreme. Kompletnu ponudu robota za bazene, možete pogledati na našem web shop-u, samo jednim klikom OVDE.

Za razliku od ručnih usisivača, ako koristite automatski usisivač, sve što je potrebno da uradite jeste da ga spustite na dno bazena i pustite da odradi svoj ciklus čišćenja dna i zidova bazena. Vreme čišćenja bazena zavisi od modela robota i može trajati od 45 min. do 3 sata.

 

TigerShark automatski usisivači za bazene

 

TigerShark serija usisivača je poznata po superiornim perfomansama, pouzdanosti i efikasnosti. Poseduje ASCL mikroprocesor, koji izračunava oblik i dimenzije bazena za efikasno čišćenje. Takođe ima standardni program za čišćenje od 3 sata (čisti pod, zid i liniju vode).

Ovaj tip automatskog usisivača – robota dolazi u dve varijante. Prva je za lajnerski tip bazena (bazene obložene folijom tj. lajnerom), a druga za betonske bazene (obložene pločicama).

TigerShark automatski čistač poseduje moćnu pumpu koja usisava prljavštinu i nečistoću. Poseduje motor od 24V koji je dizajniran da troši manje električne energije.

Nakon što je robot završio sa čišćenjem vašeg bazena, otvorite usisivač, uklonite ketridž i isperite ga crevom. Takođe, ono što je veoma bitno da znate, jeste da usisivač radi odvojeno od filtracionog sistema.

Kompletnu ponudu TigerShark robota za bazene, možete pogledati na našem web shop-u!

 

 

DOLPHIN automatski usisivači za bazene

 

Dolphin automatski usisivači za bazene nude najefikasniju i najekonomičniju metodu za postizanje čistoće bazena.

Za razliku od ručnih usisivača koji koriste filtracione pumpe, automatski usisivači Dolphin dobijaju snagu iz standardne utičnice i imaju svoj vlastiti sistem filtriranja bazena. Slobodno se krećući po bazenu, uklanjajući nečistoće i prašinu iz vode dok četkama čiste zidove i vodenu liniju bazena.

Napravili smo tablicu, gde smo uporedili Dolphin usisivače sa običnim automatskim usisivačima. Razlika je velika!

 

Napredni navigacioni sistem ovih automatskih usisivača zahteva manje vremena i energije za čišćenje bazena. Uz dodatnu podršku vašeg WiFi-a i povezivanjem telefona sa robotom, možete imati potpunu kontrolu nad usisivačem pomoću aplikacije MyDolphin.

Pomoću aplikacije možete:

  • Odabrati način rada
  • Postaviti vreme rada usisivača
  • Dobiti obaveštenja kako napreduje čišćenje bazena
  • Da odabere ciklus po kom će se vaš bazen usisavati

Svim ovim, pa i drugim funkcijama može se pristupiti uz pomoć aplikacije, koju možete skinuti na svakom pametnom telefonu, tabletu, laptopu… Uz pomoć aplikacije vi sami upravljate usisivačem i tako ga navodite koje delove bazena možda treba više puta usisati, a koje možda ne mora ni jednom. Sve je toliko jednostavno i ne morate više provoditi sate pored bazena, mučiti se sa prljavštinom u bazenu i gubiti va[e slobodno vreme za uživanje.

Preko aplikacije možete odabrati dve opcije čišćenja. Opciju za usisiavanje grube prljavštine (lišće, bube, grančice…) ili fine prašine (prašina, pesak, zemlja…). Aktivno četkanje ili Power stream mobility system osiguravaju pokrivanje i čišćenje celog bazena. Ove opcije pružaju izuzetno temeljno ribanje i pranje svih površina, ostavljajući pod, zidove i vodenu liniju bespekorno čistim.

Kada kupite Dolphin robot usisivač za bazen, sa njim dobijate mnogo. Robot je jednostavan za korišćenje, higijena bazena će biti na visokom nivou, a vi ćete imati minimalne intervencije za čišćenje bazena. Usisivač može da se koristi za sve oblike bazena, bilo da su u pitanju pravougaoni, okrugli ili bazeni nepravilnog oblika. Takođe, njihove četke odgovaraju svim vrstama bazena (beton, pločice, lajner, mozaik…). Ovi usisivači imaju senzor koji ih navodi na stepenice, kosine, zidove i na različite prepreke koje možda imate u bazenu.

Iskusite neke od savršenih modela Dolphin usisivača i sigurno se nećete pokajati. Imaćete više vremena za uživanje u vašem čistom i lepom bazenu, a i samo korišćenje Dolphin usisivača može biti interesantno i zabavno.

Kompletnu ponudu Dolphin automatskih čistala za bazene, možete pronaći na našem web shop-u!

Dolphin S300i robot za bazen

 

Dolphin S300i je robot usisivač za bazene do 15m, jako lagan, brzo otpušta vodu, čisti vodenu linuju uz pomoć višesmernih mlaznica i uvek može biti povezan na MyDolphin aplikaciju, kako bi lakše i jednostavnije upravljali sa njim.

Tehnički podaci:

  • Idealna veličina bazena: do 15m
  • Čišćenje: Pod, zid i vodena linija
  • Napajanje: Višenamensko napajanje sa opcijama čišćenja i programiranja
  • Filter: Višeslojna korpica sa filterom sa gornjim opterećenjem za sitne i grube ostatke (lišće, grančice, bubice…)
  • Težina: 7,5kg
  • Dužina kabla: 18m

 

Dolphin S200 robot za bazen

 

Dolphin S200 je robot usisivač za bazene do 15m, veoma lagan, brzo otpušta vodu, čisti vodenu liniju i ima višesmerni mlaz vode. Višeslojna filterska korpica hvata svu finu i grubu prljavštinu iz bazena. Mnogo je lak i ima brzo otpuštanje vode, što čini još lakšim za rukovanje.

Tehnički podaci:

  • Idealna veličina bazena: do 15m
  • Čišćenje: Pod, zid i vodena linija
  • Napajanje: Uključeno/isključeno napajanje sa jednim tajmerom.
  • Vrsta četke: Četka za sve terene.
  • Filter: Višeslojna korpica sa integriranim finim i ultra-finim filterom.
  • Težina: 7,5kg
  • Dužina kabla: 18m

 

Naše prodavnice se nalaze na sledećim adresama:
• Zrenjanin, Branka Ćopića 1
• Beograd, Zrenjaninski put 98P
• Novi Sad, Partizanska 40

Kontakt telefon:
☎ 062 484 906
☎ 062 486 906
📩 prodavnica@aquaplan.rs