Sredstva za održavanje parnog kupatila

 

EKOLOŠKO sredstvo na bazi alkohola za čišćenje podova i površina

 

 

Za sve vodoperive površine (veštački materijali, kamen, kaučuk, linoleum, PVC, vodootporne samosjajne emulzije i disperzione premaze). Takođe pogodan za perive iznad podne površine od veštačkih materijala, lakirane površine, staklo, keramiku, metal. Ne primenjivati na nezaštićenom drvetu.

Primena:

0.5%-0,75% (40-60ml/8L vode) zavisno od stepena zaprljanja. Kod nižeg stepena zaprljanosti ili pri upotrebi za mašinsko čišćenje dozirati 0,25% (20ml / 8L vode)

Delovanje:

• Vrlo delotvorno sredstvo za čišćenje površina sa odličnim ekološkim svojstvima

• Veliki radni efekat kroz maksimalnu delotvornost čišćenja

• Vrlo visoka sposobnost vlaženja te prekrivanja površina i na površinama koje odbijaju vodu

• Čisti bez ostataka mutnoće i riseva

• Vrlo štedljiv zbog primenjujuće niske koncentracije već od 0,25%

• Ne oštećuje i ulepšava materijale

• Idealan za prebrisavanje svih vodoperivih površina i podova

• Slabo peni i primeren za upotrebu u automatima za pranje podova

Područe primene: Green care SR 15 je idealna za održavanje čistaće jer efikasno čisti sve vodoperive podne površine kao na pr. od veštačkih materijala, kamena, kaučuk, linoleum, PVC i t.d. i doprinosi očuvanju okoline. Također pogodan za vodootporne samosjajne emulzije i disperzione premaze. Uz to i za sve perive glatke i sjajne iznad podne površine od veštačkih materijala, lakiranih površina, stakla, keramike, metala. Ne primenjivati na nezaštićenom drvetu.

Primena: Kod normalnih zaprljanja green care SR-15 primenjuje se u rastvoru od 0,5 % (40 ml / 8 L vode) Kod jačih zaprljanja može se primenjujuća koncentracija povećati na 0,75 % (60 ml / 8 L vode ) Kod niskih i laganih zaprljanja kao i prilikom upotrebe u automatima za pranje podova može se SR-15 reducirano dozirati od 0,25 % ( 20 ml / 8 L vode ) i postići vrlo dobre rezultate čišćenja.

Posebna uputstva: Pravilno doziranje štedi troškove i ulepšava okolinu. Čuvati izvan dohvata dece. Ne mešati s drugim proizvodima. Ne udisati aerosol od prskanja. Ovaj proizvod je namenjen za profesionalnu upotrebu. Sigurnosno tehnički list dostupan za profesionalnie korisnike na zhtev. Samo potpuno praznu ambalažu dajte za recikliranja . Zaštititi od smrzavanja.

Tanet SR 15 1l

Tanet SR 15 5l