Aroma Difuzor Polar

Aroma difuzor POLAR će pomoći u održavanju optimalne vlažnosti u prostoriji. Ovlaživač je zasnovan na ultrazvučnoj tehnologiji generisanja pare, bez zagrevanja i ključanja. Udarni zvučni talasi razbijaju vodu u molekule, vazduh koji se pumpa u aparat meša sa česticama vode i izlazi kroz poseban otvor. Tako se celokupna zapremina vazduha u prostoriji provlači kroz ovlaživač, zasićen vlagom.

Aroma difuzor POLAR ima mogućnost podešavanja željenog nivoa vlažnosti u prostoriji. Takođe omogućava hitno gašenje uređaja u slučaju nedostatka vode u rezervoaru.

Zahvaljujući originalnom dizajnu, skladno će se uklopiti u unutrašnjost dečije sobe, gde je nivo vlažnosti vazduha posebno važan. Uređaj radi tiho, tako da može biti ostavljen tokom noći.

Nivo vlage u prostoriji utiče na stanje zdravlja ljudi. Uz nedovoljnu vlažnost vazduha, smanjuje se imunitet lokalnog disajnog puta, sluznica bronha i nazofarinksa se suši, telo postaje podložnije infekcijama. Vodena ravnoteža kože je smanjena, usled čega gubi njenu elastičnost, pojavljuju se suvoća i ljuštenja. Suvi vazduh je više zasićen česticama prašine, što može izazvati alergijske reakcije. Optimalna vlažnost kreće se od 40% do 60%, najteže ju je održavati u hladnoj sezoni, vruće baterije i grejači vazduha suše vazduh, smanjujući vlažnost na minimum. Deca najviše pate od niske vlažnosti. Osušene sluzokože prestaju da štite dečji organizam od virusa i bakterija, pa lako prodiru u bronhije i pluća.

 

Dimenzije: 15*22.5cm
Napajanje (input/output): DC24V 650MA
Dužina kabla: Oko 150cm
Potrošnja: 12w(MAX)
Količina pare: Oko 30-40ml / sat
Kapacitet rezervoara: 200ml

 

 

Specifikacije aroma difuzora Polar

Materijal:PP+ ABS
Dimenzije:15 x 22.5cm
Težina:1.25kg
Tajmer:1H/3H/6H/ON
Potrošnja:13W
Rezervoar:200ML
Vreme rada:4-6 hours
Namenjen za površine:20-25㎡
Količina pare:oko 0.3 ml / sat
Uzlazno napajanje:AC100-240V 50.60HZ
Izlazno napajanje:DC24V 650MA

 

Funkcije aroma difuzora Polar

 

  1. 200ml rezervoar sa velikom proizvodnjom pare
  2. Napravljen od keramike
  3. Poseduje funkciju tajmera i kontrole pare
  4. 7 boja umirujuće LED rasvete
  5. Auto isključivanje po nestanku vode
  6. Izgrađen od materijala bezbednih po zdravlje