Aroma Difuzor Aladin Light

Ovlaživač vazduha Aladin Light

 

Aroma difuzor „Aladin– Light“ je višenamenski difuzor. Pri radu sa esencijalni uljima ovaj aroma difuzor pumpa ulje, odnosno kombinuje ga sa parom i na taj način vlaži sobu, posebno je koristan u prostorijama sa bebama i malom decom zbog svojih karakteristika vlaženja vazduha.

Funkcija menjanja boja omogućava vam da izaberete jednu od 7 „auto changing“ boja.

 • Model : Aladin Light
 • Kapacijtet : 300ml
 • Dimenzije 168 x 150mm

Pogledajte ponudu ostalih aroma difuzora.

Opis aroma difuzora „Aladin Light“

 

Aroma difuzor „Aladin Light“ dolazi u pakovanju od 300ml, na raspolaganju imate 7 boja kojima možete napraviti prijatan ambijent po vašem ukusu. Pogodan je za prostorije u kojima se provodi vreme, takođe je pogodan i za prostorije u kojima borave deca. Aroma difuzor predstavlja novi trend u svetu jer osim svog dekorativnog svojstva pruža vam i vlažnost vazduha koja je prijatna, ali ne samo to, ovaj aroma difuzor u kombinaciji sa esencijalnim uljima ( na našem sajtu možete pogledati i ponudu esencijalnih ulja ) predstavlja savršen poklon za vaše drage osobe ili poslovne partnere.

 

Aroma difuzor funkcije

 

 • Aroma difuzor je proizveden tako da zadovolji sve ekološke i životne standarde, u procesu proizvodnje aroma difuzora se koriste isključivo ekološki prihvatljivi materijali.
 • Maksimalni kapacitet vode aromoa difuzora „Natural Light“ je 300ml, takođe se sam isključuje po isparavanju vode. Potrošnja je izuzetno mala, a nivo buke je gotovo nepostojeći, operativni režimi aroma difuzora su 1/3/6 sati.
 • 4Mhz Jedinstvena ultrasonična tehnologija: 2.4Mhz ultrasonični talasi uzrokuju isparavanje vode i ulja kako bi proizveli aromatičnu „maglu“ i na taj način takođe i očistili vazduh u prostorijama, umanjuju stres i održavaju vašu kožu vlažnom
 • 7 različitih paterna boja: Boje aroma difuzora se menjaju po vašoj želji, aroma difuzori se sada koriste u salonima lepote, spa prostorima, kuhinjama, spavaćim sobama, hotelim, kancelarijama…

 

 

Aroma difuzor specifikacija :

 1. Materijal : PP/ABS/PC
 2. Dimenzije : 168 x 150mm
 3. Pokrivenost prostora : 25 -30 m2
 4. Tajmer : 1H/3H/6H/ON
 5. Dužina kabla : 170cm
 6. Potrošnja : 14W
 7. Kapacitet : 300ml
 8. LED sijalice : 3 sijalice
 9. Ultrasonična vibracija : 2.4Mhz
 10. Set uključuje : Adapter, Uputstvo

Aplikacije aroma difuzora

 1. Korišćenjem aroma difuzora radite na svom zdravlju i razmišljate u pravom smeru. Aroma difuzor vam pomaže da vodite zdraviji život.
 2. Uklanja neprijatne mirise i zamenjuje ih prijatnim mirisima eteričnih ulja.
 3. Poboljšava vlažnost kože
 4. Prenosiv je.

 

 

Brzo i lako poboljšajte kvalitet vazduha u prostoriji.

Aroma difuzori se koriste u salonima lepote, spa prostorima, kuhinjama, spavaćim sobama, hotelim, kancelarijama…