Verder

Dozirne pumpe za bazene

 

Verder Groupa je porodično preduzeće osnovano 1959. godine u Vleutenu, Holandija koje je vremenom preraslo je u uspešnu proizvodnu kompaniju koja zapošljava preko 1.600 ljudi sa poslovnicama u 28 zemalja.

Naša misija je sticanje znanja o tržišnim tehnologijama u oblasti proizvodnje kako bismo našim klijentima ponudili odgovarajuća rešenja prilagođena njihovim specifičnim potrebama. Naš opsežni asortiman proizvoda trenutno se može naći u gotovo svim sektorima industrije.

Kao kompanija, strastveno se bavimo tehnologijom i inovacijama. Svakog dana posvećeni smo identifikovanju i plasiranju novih rešenja za naše kupce. Mi smo analitični, otvoreni i angažovani. Neprestano proširujemo svoje znanje i stručnost. Ova neprekidna potraga za uticajem na naše kupce ne ostvaruje se samo primenom tehničkih inovacija u našim proizvodima, već i reagovanjem na povećane zahteve u pogledu podataka i brzine. To nas podstiče da poboljšamo svoje procese i strukturu kako bismo iskoristili mogućnosti kada se one pojave.