Jednobojni mozaik

Jednobojne pločice za bazene 

 

Kompanija Aquaplan Vam nudi veliki izbor staklenih mozaika. U našoj ponudi možete pronaći dve osnovne ponude jednobojnih staklenih mozaika o kojima više možete saznati na našem web shopu:  „Elegance“ i „Exclusive

Jednobojni stakleni mozaici se sastoje od malih staklenih pločica ukombinovanih u mozaik koji će istaći vaše kupatilo, kuhinju ili bilo koji drugi poslovni ili životni prostor. Na zidu jednobojni stakleni mozaik čini jednu skladnu celinu.

Idealna i najprikladnija su obloga za bazene, najviše ističe lepotu Vašeg bazena i pruža mogućnost kombinovanja raznih nijansi boja. Pored bazena, koristi se u wellness centrima (parna kupatila, tople klupe, tepidarijumi, tuševi..), kod oblaganja fontana, ima veliku ulogu kod dekoracije enterijera. Kod oblaganja bazena preporučuje se isključivo stakleni mozaik na papirnoj podlozi koji je potrebno lepiti belim elastičnim lepkom i fugovati sa dvokomponentnim fug masama.

S obzirom da se svaka kockica (20×20 mm) može zasebno lepiti stakleni mozaik je često inspiracija za razne rukotvorine i umetničke slike.

Vrlo često naš mozaik se može pronaći na različitim slikama i izložbama koje umetnici prezentuju kao jedno posebno nadahnuće i umetnost.

Detaljnije o našoj ponudi jednobojnog mozaika možete videti u našim katalozima Nice Art Elegance   i    Nice Art Exclusive.

NAPOMENA : Stakleni mozaik se može blago razlikovati u nijansama od uzoraka u katalogu.