Privatni bazeni

 

Planirate kupovinu bazena ?

 

Ukoliko volite plivanje ili odmaranje uz dobru knjigu kraj bazena, verovatno ste razmišljali da jednog dana imate sopstveni bazen.

 

Bazeni već duži vremenski period nisu luksuz, već deo svakodnevnih potreba.

 

Bazeni za dvorište su sve pristupačniji, zašto ne biste ukrasili Vaše dvorište jednim prelepim bazenom, gde ćete moći da se opustite i uživate sa porodicom tokom letnjih dana.

 

Imati bazen znači spajanje svih članova porodice, jer je to mesto u kome se svi opuštaju,a najbližima se posvećuje više vremena i pažnje.

 

 

 

 

Aquaplan je porodično preduzeće, koje se bavi već dve decenije veleprodajom i maloprodajom bazenske i wellness opreme. Uz pružanje usluga u izgradnji i montaži različitih objekata, stvorili smo reputaciju pomažući kupcima u odlučivanju oko izbora bazena kroz pravilan i ispravan proces pri projektovanju i izvođenju bazena iz snova.

 

Blisko sarađujemo sa svim kupcima kako bismo utvrdili želje i potrebe za ličnom oazom za uživanje i adekvatan odabir dimenzije i sadržaj porodičnog bazena. Naše ljubazno i profesionalno osoblje uzima u obzir veličinu vašeg dvorišta, potrebne materijale i vaš budžet, kako bi preporučili savršenu veličinu i stil bazena, kako bi udovoljili vašim potrebama i nadmašili vaša očekivanja.

 

Bavimo se nabavkom i distribucijom vrhunske bazenske opreme i opreme za wellness sadržaje od brojnih renomiranih proizvođača koje zastupamo. Nama su klijenti uvek na prvom mestu sa kojima ostvarujemo dugoročno i pouzdano partnerstvo. Naše cene su prihvatljive na tržištu i uspeh merimo zadovoljstvom naših klijenata, kojih je svake godine sve više.

 

U sklopu preduzeća nalaze se i tri maloprodajna objekta u kojima se nudi sva potrebna oprema za bazene, saune i sredstva za održavanje kvaliteta vode u bazenina.

 

Posedovanje bazena može značiti razliku između dvorišta koje se ignoriše i onog koje je središnji deo vašeg domaćinstva.

 

Za više informacija o bazenima i bazenskoj opremi, posetite naš WEB SHOP.

 

Naše prodavnice se nalaze na sledećim adresama:

 

  • Zrenjanin, Branka Ćopića 1; 062/484-906
  • Beograd, Zrenjaninski put 98P; 062/486-906
  • Novi Sad, Partizanska 40; 062/482-906