Montažni bazeni

Azuro i Gre bazeni

 

Porodični bazeni Azuro veoma su popularnih poslednjih nekoliko godina. Razlog tome je što su dizajnirani za upotrebu u dvorištu i nisu predviđeni samo za nadzemnu montažu, već mogu biti delimično ili u potpunosti ukopani. Najveća prednost ovih bazena je niska cena i jednostavna montaža. U našoj ponudi imamo bazene različitih oblika, dimenzija, dubina i boja lajnera. Oplata ( zid ) bazena je izrađena od nerđajućeg čelika, dvostruko galvanizovanog i lakirana antikorozivnim sredstvom.

Bazeni Azuro dobro podnose zimske vremenske uslove, te se s toga tokom zime ne demontiraju i ne sklanjaju, već se spremaju za zimu u skladu sa instrukcijama. Zahvaljujući zaštitnom laku sa kojim je zid premazan spolja, mogu i da se upuštaju u zemlju. Cink premaz štiti zidove od korozije, sloj od termoformiranog čelika obezbeđuje vodonepropusnost i elastičnost pod visokim pritiskom.

Gre čelični bazen je lako instalirati  bez potrebe za bilo kakvim iskopavanjem, prilagođava se svakom okruženju i njegova dugotrajnost je jedna od glavnih karakteristika ovih bazena. Montira se bez upuštanja u zemlju, a mogu se i lako ukopati.

Za vreme sezone promena vode nije potrebna, ukoliko se održava hemijskim sredstvima i  redovno koristi filtracioni uređaj. Bazen može da prezimi sa vodom ispod skimera, zatvorenim uduvačem i prekriven zaštitnim prekrivačem.

 

 

Najbolje rešenje za vrele letnje dane koje možete obezbediti sebi i svojoj porodici.
Zabava kod kuće, za celu porodicu !

Osvežite se u bazenu u sopstevnom dvorištu, veliki izbor bazena i dodatne opreme.

O montažnim bazenima 

 

Montažni bazeni su većinom sastavljeni iz čelične konstrukcije i unutrašnje obloge iz PVC folije, u pravilu nešto tanje (većinom 0,3 ili 0,5mm) koja je već fabrički zavarena po obliku bazena i koja se polaže u bazen.

Ovi bazeni se mogu postaviti na travnatu, peščanu ili betonsku podlogu. Većina montažnih bazena je slobodno stojeća, ali takođe mogu biti i delimično ili u potpunosti upušteni. Neki bolji montažni bazeni vrlo su slični lajnerskim bazenima koji se isključivo upuštaju u zemlju.

Nadzemni bazeni se pretežno sastoje od toplogalvanizirane rebraste oplate, profilnih šina, PVC obloge tj. lajnera, spoljašnjeg ili unutrašnjeg skimera i filtera sa merdevinama. Postavljaju se na idealnu horizontalnu podlogu, najbolje na betonsku armiranu ploču. Na taj način ne može doći do deformacije bazena usled potanjanja oplate i šina, a i neće biti blata oko bazena prilikom korištenja.

Vodu nije potrebno menjati tokom cele sezone, ukoliko se pravilno kondicionira sa hemikalijama i koristi filtracioni uređaj namenski za tu količinu vode i broju kupača.

Montažu takvog bazena može izvesti svako ko ima malo stručne spretnosti, najčešće se može sve završiti sa nekoliko dobrih pomoćnika za 1 dan.

Bez obzira da li je bazen upušten ili iznad zemlje, potrebno ga je prilagoditi bezbednom korišćenju, što podrazumeva postavku filtracione opreme na sigurno mesto, van okruženja dece.

Obično se kod manjih nadzemnih bazena oprema smešta u tehničkoj prostoriji.

U tehničkoj prostoriji se može postaviti :

Pre zime potrebno je bazen pripremiti tako što se u najčešći broj slučajeva bazen opere, prosuši i demontira, vrati u originalnu ambalažu i ostavi u prostor u kojem nema štetočina (miševa i pacova).

Filtracioni uređaj je potrebno otvoriti, filter isprati i prosušiti, iz pumpe ispustiti vodu i sve to upakovati na suvo mesto zaklonjeno od niskih temperatura.

 

 

Azuro montažni bazeni

 

 

 

Bazen Azuro 3,6 x 0,9m SET

Bazen Azuro 3,6 x 1,07m SET

Bazen Azuro 4,6 x 0,9m SET

Bazen Azuro 4,6×1,2m SET A

Bazen Azuro 4,6 x 1,2m SET B

Bazen Azuro 5,5 x 1,2m SET

Bazen Azuro 5,5×3,7×1,2m SET

Bazen Azuro 7,3×3,7×1,2m SET

Bazen Azuro 9,16×4,6×1,2m SET

Pogledajte kompletnu ponudu Azuro montažnih bazena na našem WEB SHOP-u

 

Gre montažni bazeni

 

 

Bazen Gre 3,5 x 1,2m SET

Bazen Gre 4,6 x 1,2m SET

Bazen Gre 4,6 x 1,32m SET

Bazen Gre 5 x 3 x 1,2m SET

Bazen Gre 5 x 3 x 1,32m SET Drvo

Bazen Gre 5.5 x 1,32m SET

Bazen Gre 6,1 x 3,75 x 1,2m SET

Bazen Gre 6,1 x 3,75 x 1,32m SET

Bazen Gre 7,3 x 3,75 x 1,2m SET

Bazen Gre 7,3 x 3,75 x 1,32m SET

Bazen Gre 8 x 4,7 x 1,2m SET

Bazen Gre 8 x 4,7 x 1,32m SET

Bazen Gre 9,15 x 4,7 x 1,32m SET

Bazen Gre 10 x 5,5 x 1,32m SET

Pogledajte kompletnu ponudu Gre bazena na našem WEB SHOP-u

 

Intex montažni bazeni

 

 

Bazen Intex SET 3,05×0,76m Prism Frame

Intex Set Prism Frame 4,57×1,07m bazen

Bazen Intex Set 5,49 x 1,22m Prism Frame

Bazen Intex SET 7,32×3,66×1,32m Ultra Frame

Bazen Intex SET 9,75×4,88×1,32m Ultra Frame

Intex Ultra Frame luksuzni bazeni, u kombinaciji sa plavom bojom vode predstavljaju ukras za svako dvorište. Maksimalno iskoristite iskustvo bazena sa Ultra KSTR Frame ™. Jedinstveno dizajnirani okvir kombinuje visokokvalitetni pocinkovani čelik sa preciznim sistemom zaključavanja, poboljšavajući ukupni kvalitet, trajnost i stabilnost bazena. Obloga bazena je konstruisana sa 3-slojnim izdržljivim materijalom otpornim na probijanje i ojačana sa sveobuhvatnom trakom da drže noge noge čvrsto na svom mestu.

Kristal Clear® peščani filteri sa tehnologijom Hidro Aeration ™ su uključeni u cenu i vrlo su jednostavani za instalaciju, samo spojite creva i uživajte u čistoj osvežavajućoj vodi. Prirodni pesak pruža izvrsnu filtraciju vode, bez dodatnog održavanja pumpe, sem redovnog menjanja peska svakih pet godina.

** Prilikom montiranja obratiti pažnju da ima dovoljno prostora za podupirače, u proseku na bočnim stranama je potrebno ostaviti dodatni metar širine.

Razlika između PF i UF bazena je u debljini i kvalitetu materijala. Otpornost bazena je uvećana upotrebom kvalitetnih materijala.

Super Tough bočne strane i dno bazena su napravljeni u tri sloja : dva spoljna sloja su izrađena od PVC-a, a unutrašnjost od isprepletenog poliestera.

Konstrukcija bazena je otporna udare vode prilikom pomeranja kupača.

Bazen je otporan na UV zračenje, sunčevu svetlost i uticaj hemikalija.

 

Pogledajte kompletnu ponudu Intex bazena na našem WEB SHOP-u